Bilding Sessions: Pothamus + Hemelbestormer + Slowcrush

25 oktober 2024 / JC De Bilding / € 17

Bilding Sessions: Pothamus + Hemelbestormer + Slowcrush

Slow Crush is een invloedrijke band in de hedendaagse shoegaze scene, maar hun geluid is meerlagig en gevarieerd. Met invloeden uit grunge, noisepop en postrock, creëren ze een intense 'wall of sound' gecombineerd met de dromerige stem van Isa Holliday. Ze spelen graag met contrasten en hebben zelfs een eigen effectenpedaal ontwikkeld, wat resulteert in een uniek geluid en hen een stevige reputatie zowel nationaal als internationaal oplevert.

Pothamus werd in 2013 gevormd te Mechelen, België. Sinds de oprichting heeft de band hun eigen mix van sludge, tribale en post-rock elementen gebrouwen tot een betoverende reis.

Sinds 2012 opent Hemelbestormer de deuren naar een nieuw universum en schreeuwt een mix van verschillende genres uit, gecombineerd tot een instrumentaal post-doom licht-donker geheel. Het Hemelbestormer zegel is gemarkeerd op verschillende plaatsen in Europa. Ze streven naar kwaliteit, niet kwantiteit. Met minimalistische lichten en betoverende ruimteprojecties voelt elke show alsof je in een zwart gat wordt gezogen.

Doors: TBA

Timetable: TBA

Vestiare: €1

Bilding Sessions - Pothamus_Hemelbestormer_Slowcrush - Social media

Organisatie

Jeugd

Eikenlaan 25
3740 Bilzen

Wanneer

vr 25 oktober 2024 doorlopend.

Evenementen - Locatie

JC De Bilding

Eikenlaan 25
3740 Bilzen

Prijs

€ 17