Huisartsenwachtpost 37

Achtergrondafbeelding

Contact informatie

Sinds kort heeft huisartsenwachtpost 37 een nieuwe website: www.hwp37.be

  • Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kan u vanaf 19.00 bellen naar 089 59 00 59 en wordt u doorverbonden met de arts van wacht in uw regio.
  • Let op! Tijdens deze dagen doen de huisartsen nog wacht in hun eigen kabinet, de wachtpost te Bilzen is dan gesloten.
  • Tijdens het weekend, dat begint op vrijdagavond 19 uur en duurt tot maandagochtend 8 uur is de huisartsenwachtpost geopend.
  • Ook op feestdagen, beginnend om 19 uur de avond voor de feestdag en lopend tot 8.00 uur de ochtend na de feestdag, is de wachtpost geopend.

We vragen steeds te bellen voor u naar de wachtpost komt naar 089/59.00.59. Zo kunnen we u een idee geven overde drukte en bijhorende wachttijd op dat moment.

De Huisartsenwachtpost 37 bestaat momenteel uit de huisartsen van Bilzen, Hoeselt en Riemst. Vanaf 1/11/2018 sluiten ook de artsen van Kortessem, Wellen en Wimmertingen aan.
Op sommige momenten zullen er op de wachtpost 2 artsen aanwezig zijn die raadpleging doen, zo blijven de wachttijden voor u als patiënt op de drukste momenten toch nog beperkt.
Voor de huisbezoeken kunnen we maar beroep doen op 1 auto voor het gehele grondgebied. Dit betekent dat de wachttijd voor een huisbezoek meestal langer is dan wanneer u naar de wachtpost zelf komt.
Voor de inwoners van Tongeren zal eveneens het nieuwe nummer 089/59.00.59 in dienst treden. De dokter van wacht in Tongeren werkt echter nog steeds vanuit zijn/haar eigen kabinet.