Stedelijke buitenschoolse kinderopvang Domino

Achtergrondafbeelding

Stad Bilzen organiseert stedelijke buitenschoolse kinderopvang voor kleuters en kinderen van het lager onderwijs die in Bilzen wonen of naar school gaan. Er is opvang tijdens schooldagen, op schoolvrije dagen en in schoolvakanties.

Kinderopvanglocaties in Bilzen
De stad Bilzen is de organisator van de 8 kinderopvanglocaties in Bilzen.

Werking stedelijke buitenschoolse kinderopvang
In het ‘Huishoudelijk reglement stedelijke buitenschoolse kinderopvang’ vindt u meer informatie over onder andere pedagogisch beleid, voedingsafspraken, medicatie, veiligheid, inschrijving, reserveren kinderopvang op schoolvrije dagen, in schoolvakanties en voor XXL-opvang, prijsbeleid …

Inschrijven voor stedelijke buitenschoolse kinderopvang in Bilzen

  • Dit kan online via volgende link
  • Vervolgens ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord, vanaf dan kan je online de opvang reserveren  via de website

 

Project Middagslapers
Voor het eerst naar school gaan is voor kinderen vaak een grote stap. Op school krijgen kleuters immers veel indrukken te verwerken. Dat vraagt veel energie. Sommige kinderen zijn tegen de middag dan ook toe aan dutje.

Daarom biedt buitenschoolse kinderopvang Domino de mogelijkheid tot middagslapen in hun filiaal in Domino Beverst. Na reservatie halen de medewerkers de kinderen van school, maken tijd voor verzorging en de lunch, die van thuis werd meegebracht. Vervolgens is het tijd voor een verhaal en dan gaan de ogen dicht.

Het initiatief is bedoeld voor alle beginnende kleuters van de scholen in Beverst, Eigenbilzen, Mopertingen, Hoelbeek en Schoonbeek  en vindt plaats tijdens de schooldagen, woensdag uitgezonderd. De namiddagopvang bedraagt 6,48 euro per keer.  Inschrijven voor het middagslapen kan via I-active.