Jeugdwelzijnswerk

Achtergrondafbeelding

De jeugddienst werd onlangs versterkt met het team jeugdwelzijnswerkers. Annelore en Daphne zijn twee enthousiaste werkers en zetten hun schouders onder een gevarieerde vrijetijdswerking voor kinderen, tieners en jongeren met extra aandacht voor kansarmoede, schooluitval en wijken zonder vrijetijdsaanbod.

Ze zijn te vinden in De Kimpel, vlak naast jeugdcentrum de Bilding

Daphne neemt de kinderwerking in de wijken Gansbeek en Schoonbeek voor haar rekening. Dit wilt zeggen dat zij een vrijetijdsaanbod creëert voor de kinderen van het 1ste tot en met het 6de leerjaar. Dit kan gaan van een spelactiviteit tot knutselen tot uitstappen. Dit steeds met het oog op het empoweren van de kinderen. Daarnaast werkt Daphne projectmatig om zo de kinderen hun eigen talenten te ontdekken en geeft ze de kans, deze in een veilige omgeving verder te ontwikkelen.

Annelore ondersteunt haar hierbij en richt haar aandacht ook op onze tieners en jongeren. Ze gaat op verschillende locaties in Bilzen aan het werk om jongeren die moeilijk aansluiting vinden bij het klassieke aanbod, hun eigen talenten te laten ontwikkelen. Dit realiseert ze door samen met de tieners en jongeren instuifmomenten te organiseren en projectmatig te werken.

Indien er vragen zijn kunnen jullie onze jeugdwelzijnswerkers bereiken op de gegevens die hieronder vermeld staan.

Daphne Pilotto
0474 43 11 45
daphne.pilotto@bilzen.be
Facebook: daphne.jeugdwelzijnswerkerbilzen

Annelore Lambie
0474 42 00 45
annelore.lambie@bilzen.be
Facebook: annelore.jeugdwerkerbilzen

    Contactinformatie