Inschrijving academie

Achtergrondafbeelding

De inschrijvingsperiode loopt van 1 juni tot 30 september.

Inschrijven op het secretariaat van de academie kan gedurende de maanden juni en september tijdens de openingsuren, conform de Corona-maatregelen: eerst een afspraak maken met het secretariaat.

Er zijn ook twee inschrijfweekenden op het secretariaat, die zullen doorgaan conform de corona-maatregelen: op afspraak:

  • Zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2020 van 09.00 tot 12.00 uur.
  • Zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus 2020 van 09.00 tot 12.00 uur.

Procedure

  • Zowel inschrijvingen als online betalingen, kunnen vanaf nu via www.mijnacademie.be. Je maakt een account aan (een 10-tal minuutjes geduld voor het “token”) en je meldt jezelf aan, waarna het programma je verder door de inschrijvingsprocedure loodst.
  • Aan het secretariaat het inschrijvingsformulier invullen en via Bancontact betalen, conform de Corona-richtlijnen: eerst een afspraak maken met een administratief medewerker.

Iedere cursist, ongeacht of u al eerder cursussen bij ons gevolgd heeft, dient een inschrijvingsformulier in te vullen en akkoord te gaan met het academiereglement.

Na het invullen van het inschrijvingsformulier dient u het inschrijvingsgeld onmiddellijk over te maken.

U bent pas effectief ingeschreven als het inschrijvingsgeld is toegekomen en als u hiervan een bevestiging heeft ontvangen.

Opgelet: na 30 september worden er geen inschrijvingen meer aanvaard door het ministerie van onderwijs.

Bedrag

Raadpleeg de betalingsinformatie via de link in de rechterbalk om te weten te komen hoeveel het inschrijvingsgeld in uw situatie bedraagt en wat onze bankgegevens zijn.

Het exacte bedrag is afhankelijk van verschillende factoren: leeftijd, statuut, gezinssamenstelling en het volgen van meerdere studierichtingen of academies.

Als u het correcte bedrag aan ons heeft overgemaakt en dit ook effectief is toegekomen, zal er per mail een bevestiging volgen van de inschrijving.