Huwelijksjubileum

Achtergrondafbeelding
Online aanvragen

Elke inwoner van Bilzen die een 50-jarige huwelijksverjaardag viert, wordt sinds 2019 uitgenodigd voor een gezamenlijke viering.
Deze vindt 3 keer per jaar plaats in de Blondeswinning. De jubilarissen zelf ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.
Indien u niet aanwezig kan zijn, kan u in de weken na de viering uw cadeau komen afhalen in het Stedelijk Administratief Centrum.

Elke inwoner van Bilzen die een 60, 65 of 70-jarige huwelijksverjaardag viert, heeft recht op een geschenk van de stad en een bezoek van het schepencollege.
U heeft ook recht op het geschenk als u geen bezoek van het college wenst.

 

Procedure

Voor de gezamenlijke viering van 50-jaar huwelijk, ontvangen de jubilarissen tijdig een persoonlijke uitnodiging waarna u zich kan inschrijven.

Voor alle andere huwelijksjubilea wordt twee maanden voorafgaand aan het huwelijksjubileum een van de kinderen aangeschreven met de vraag het inlichtingenblad over de viering van het huwelijksjubileum in te vullen.
Indien er geen kinderen zijn, worden de jubilarissen zelf aangeschreven.
Uiteraard staat het u als jubilaris vrij, ook al bent u niet aangeschreven, inlichtingen over uw feest aan ons te bezorgen. 

 

 

Online aanvragen

Contactinformatie