Hoplr

 

Wat is het?

Het doel van het digitale platform Hoplr is burgers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen en de sociale verbondenheid stimuleren.

Het netwerk kan worden gebruikt om hulp te vragen of om een babbeltje te slaan. Hoplr verbindt hulpbieders en -vragers. Dat kan o.m. zorgen voor betere ondersteuning van kwetsbare personen in hun eigen omgeving. Maar het systeem is ook geschikt om op zoek te gaan naar vrijwilligers of materiaal, om spullen weg te geven of te lenen, om aanbevelingen te vragen, buurtactiviteiten te organiseren of initiatieven van verenigingen te promoten. Hoplr is besloten, gratis en vrij van reclame.

Voor wie?

Hoplr is toegankelijk voor alle inwoners van ELZ ZOLim. Het gaat hier om de gemeenten Bilzen, Hoeselt, Riemst, Tongeren en Voeren.

Hoe inschrijven?

Woon jij in 1 van de 5 aangesloten gemeenten binnen de zone, maar ben je nog niet actief op Hoplr? Rep je dan als de bliksem naar https://www.hoplr.com/nl en registreer je! Je mag dit ook zeker met je omgeving delen om de buurten zo volledig mogelijk te krijgen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hoplr via www.hoplr.com of met Liselotte Alentijns via liselotte.alentijns@bilzen.be .