Grabbelpas

Achtergrondafbeelding

De Grabbelpas geeft kinderen tussen 6 en 12 jaar een jaar lang toegang tot afwisselende en boeiende activiteiten tijdens de schoolvakanties. Een grabbelpas (op naam en strikt persoonlijk) kost € 5 en is het hele jaar geldig.

Meer dan 400 kinderen tussen 6 en 12 jaar beleefden er vorig jaar plezier mee. Een beeld krijgen van hoe dat eruit ziet, bekijk dan de foto’s van Grabbelpasactiviteiten. Ook op de Facebookpagina  van de Bilzerse Jeugddienst worden steeds foto’s gedeeld.

Extra voordelen met de Grabbelpas

  • 0,5 euro korting per zwembeurt in Zwembad De Kimpel .
  • 3 euro korting op de toegangsprijs voor binnenspeeltuin Kinderrijck  (Vrankrijk 22, 3740 Bilzen).
  • Eenmalig 10% korting op 1 artikel per kind bij Speelgoedhuis Sint Jozef  (Genutstraat 32, 3740 Bilzen - geldig van 1 januari tot en met 30 september 2018).
  • 1 gratis kinderijsje met snoep of 1 Luikse wafel bij de Crèmedaus (Markt 22A, 3740 Bilzen).
  • 1 gratis ticket voor familievoorstelling in CC De Kimpel (onder begeleiding van minstens 1 betalende ouder).
  • 1 euro korting op alle kindergerechten bij Taverne Oase (Terfakkerstraat 3, 3740 Bilzen).
  • éénmalig -20 % korting op 1 railbike-rit per gezin bij Railbike Limburg. Reservatie verplicht. Grabbelpas vermelden bij reserveren.

Een Grabbelpas bestellen kan bij de inschrijving van de eerste activiteit waaraan je wilt deelnemen.

Online inschrijven voor Grabbelpasactiviteiten en opvang.

Er is opvang voor en na de Grabbelpasactiviteiten in sportcentrum De Kimpel. Er voor vanaf 08:00 uur en erna tot 17:00 uur. De opvang kost €2 per opvangmoment.

U dient de opvang bij het inschrijven op de activiteiten te reserveren.

Bilzerse Jeugddienst geeft alle 6-jarigen een Grabbelpas cadeau
Om bij te dragen aan de spelontwikkeling van zesjarigen en de sociale omgang met andere kinderen te stimuleren, stuurt de Bilzerse Jeugddienst jaarlijks in december een Grabbelpasverjaardagskaart naar alle kinderen in Bilzen die in het jaar erop 6 jaar worden. De kinderen kunnen hun verjaardagskaart bij de Jeugddienst inruilen voor een gratis Grabbelpas (waarde 5 euro).

Monitor worden bij Grabbelpasactiviteiten
We zoeken enthousiaste monitoren die de Grabbelpasactiviteiten in de schoolvakanties willen begeleiden. Ben je tussen 15 en 25 jaar oud en werk je graag met kinderen, dan is dit echt iets voor jou. Stuur dan snel een mailtje naar jeugd@bilzen.be

Contactinformatie