Extern aanbod zomerkampen

Achtergrondafbeelding

’t Kwasteeltje

Leeftijd
Er is een aanbod voor kleuters (4 tot 6 jaar) en een aanbod voor lagere school kinderen (6 – 12 jaar).

Een kampje bij het Kwasteeltje is een ontdekkingsreis naar de kunstenaar in ieder kind. ’t Kwasteeltje is een kleuteracademie waar er doelgericht gewerkt wordt naar de zelfontplooiing van het kind. In onze klaslokalen zetten kinderen van 4 tot 12 jaar hun eerste voetstappen in de wereld van kunsteducatie. We vertrekken vanuit de denk- en leefwereld van het kind. We creëren een open, dynamische en creatieve ontmoetingsplaats waar elk kind een plekje verdient en vindt.

Aanbod en inschrijven

 

COGEL

Leeftijd
Er is een aanbod voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

COGEL biedt als officiële STEM-academie workshops, kampen, producten en diensten aan rond informatica, technieken, wetenschap.

Het doel is enerzijds om kinderen al op jonge leeftijd te laten proeven van technologie en techniek, om hen zo mee voor te bereiden op een steeds vernieuwende maatschappij. Anderzijds kan je bij COGEL ook terecht voor o.a. ICT-ondersteuning en leuke (gepersonaliseerde) producten.

Aanbod en inschrijven

 

Planktom vzw

Leeftijd
Van 16 t.e.m. 30 jaar

Voel je de musicalmicrobe kriebelen? Heeft het acteren, het zingen en het dansen te weinig aandacht gekregen de voorbije periode? Goesting om je creatief, muzikaal en artistiek uit te leven?
Tijdens een MusicalStage zing, acteer en dans jij de op de tofste musicals allertijden onder de begeleiding van een professionele musicaldocent.

Inschrijven

Leeftijd
3e kleuterklas (geboortejaar 2015)

In onze nieuwe MusicalDans en CreaStage voor kleuters kan je kleuter zowel op als naast de dansvloer schitteren. Samen met ons ervaren team van Musical- en Creadocenten zet je kleuter de eerste musicalstappen op de dansvloer en knutselt daarbij de passende attributen.
Het wordt een energieke en dolle week op kleutermaat!

Inschrijven

 

LEGO-kampjes

Leeftijd
Er is een aanbod voor kinderen van het eerste t.e.m. het zesde leerjaar.
Let op: kinderen moeten het eerste leerjaar gedaan hebben.

Wij organiseren educatieve kampjes met een speels en creatief karakter. Daarvoor gebruiken we de enige echte LEGO blokken. Volg je het plan of werk je aan je eigen ontwerp? Elke dag iets anders of 3 dagen aan 1 grote set werken? Het kan en mag allemaal op het LEGO-kamp.

Aanbod en inschrijven

 

KiDKap

Leeftijd
Er is een aanbod voor kinderen van 7 tot 13 jaar.

KiDKap organiseert deze zomer jongerenkampen met overnachting en na de zomer starten zij met workshops. Daarin helpen ze kinderen en jongeren om hun theatertalenten en creativiteit te ontwikkelen.

Aanbod en inschrijven

Waar en wanneer

  • 19/7/2021 - 25/7/2021 vakantiehuis Fabiola, Maasmechelen
  • 26/7/2021 - 1/8/2021 vakantiehuis Fabiola, Maasmechelen
  • 21/8/2021 - 28/8/2021 herberg Het Klokhuis, Gors-Opleeuw

Per periode kan je voor 1 thema kiezen.

Theaterflater: Heeft je zoon of dochter verborgen talenten of zijn deze juist heel zichtbaar? Samen geven wij er een lap op! We gaan acteren, op een podium staan, in de verkleedkoffer duiken, filmpjes maken en nog zoveel meer. We maken er echte showbeesten van.

Creakriebels: Wil je zoon of dochter je huis vol kliederen met verf of de muren decoreren met stift? Staat je oogappel regelmatig als een levende canvas voor je neus? Dolle pret op ons kamp! We werken rond alles wat met creativiteit te maken heeft: de natuur, zelfportretten, schilderen en gooien met verf, kunst of kitch zijn enkele activiteiten die aan bod komen.

Expeditie KiDKap: Actie en wat peper in je gat zijn twee talenten die je nodig hebt om onze uitdagingen aan te gaan. We leggen samen parcours af, zoeken de hoogte op en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Zijn jullie klaar om deze expeditie tot een goed einde te brengen?