Extern aanbod zomerkampen

Achtergrondafbeelding

’t Kwasteeltje

Leeftijd
Er is een aanbod voor kleuters (4 tot 6 jaar) en een aanbod voor lagere school kinderen (6 – 12 jaar).

Een kampje bij het Kwasteeltje is een ontdekkingsreis naar de kunstenaar in ieder kind. ’t Kwasteeltje is een kleuteracademie waar er doelgericht gewerkt wordt naar de zelfontplooiing van het kind. In onze klaslokalen zetten kinderen van 4 tot 12 jaar hun eerste voetstappen in de wereld van kunsteducatie. We vertrekken vanuit de denk- en leefwereld van het kind. We creëren een open, dynamische en creatieve ontmoetingsplaats waar elk kind een plekje verdient en vindt.

Aanbod en inschrijven

COGEL

Leeftijd
Er is een aanbod voor kinderen van 3 tot 14 jaar.

COGEL biedt als officiële STEM-academie workshops, kampen, producten en diensten aan rond informatica, technieken, wetenschap.

Het doel is enerzijds om kinderen al op jonge leeftijd te laten proeven van technologie en techniek, om hen zo mee voor te bereiden op een steeds vernieuwende maatschappij. Anderzijds kan je bij COGEL ook terecht voor o.a. ICT-ondersteuning en leuke (gepersonaliseerde) producten.

Planktom vzw     

MusicalStages Planktom

Leeftijd
Van 7 t.e.m. 15 jaar

Voel je de musicalmicrobe kriebelen? Goesting om je creatief, muzikaal en artistiek uit te leven?
Tijdens een MusicalStage zing, acteer en dans jij de op de tofste musicals allertijden onder begeleiding van 2 professionele musicaldocenten.

Aan het einde van de stageweek is er een leuk toonmoment waar je familie jou op de planken kan bewonderen!

 Meer info en inschrijven: www.musicalstage.be

LEGO-kampjes

Leeftijd
Er is een aanbod voor kinderen van het eerste t.e.m. het zesde leerjaar.
Let op: kinderen moeten het eerste leerjaar gedaan hebben.

Wij organiseren educatieve kampjes met een speels en creatief karakter. Daarvoor gebruiken we de enige echte LEGO blokken. Volg je het plan of werk je aan je eigen ontwerp? Elke dag iets anders of 3 dagen aan 1 grote set werken? Het kan en mag allemaal op het LEGO-kamp.

Aanbod en inschrijven