Tips voor door de Bilzerse Cultuurraad erkende verenigingen om hun activiteiten bij het publiek onder de aandacht te brengen.

Uitdatabank
Activiteiten van verenigingen die zijn aangesloten bij de Cultuurraad die tijdig worden ingegeven in de Uitdatabank én plaatsvinden in Bilzen worden gratis opgenomen in de kalender van de Dertien en de online kalender van de stad Bilzen.

Dertien
Om in de Dertien te verschijnen moet uw activiteit ten laatste de 10e dag van de maand voor de activiteit ingegeven zijn in de Uitdatabank.

Weekblad Demer
Door de Cultuurraad erkende verenigingen kunnen hun activiteiten in de culturele kalender van weekblad Demer laten opnemen. Bezorg ten laatste de donderdag voor de week van de activiteit uw aankondiging in maximum 3 regels aan op cultuur@bilzen.be.

Per aankondiging betaalt u € 4 (maximum 2 aankondigingen per activiteit) Jaarlijks ontvangt u een eindafrekening voor het totaal aantal geplaatste aankondigingen.

Affiche-portieken stad Bilzen in de verschillende deelgemeenten
Stad Bilzen heeft in verschillende deelgemeenten affiche-portieken, waarin gratis plaats is voor affiches over activiteiten van die plaatsvinden in Bilzen. Wilt u er gebruik van maken, breng acht affiches binnen bij de balie van CC De Kimpel. De affiches worden steeds aan het einde van de maand gewisseld.

Overzicht portieken:

  • Zonhoevestraat Beverst (op de parking van de sporthal)
  • Hospitaalstraat Bilzen (bushalte aan het ziekenhuis)
  • De Kimpel Bilzen (aan de fietsenstalling)
  • Sint-Niklaasstraat Eigenbilzen
  • Leroyplein Munsterbilzen (aan de Remise)
  • Kerkplein Grote Spouwen
  • OC Sint-Amandus Kleine-Spouwen  (nieuw!)

Nieuwsjager HBVL
Meld je activiteit of evenement aan bij Nieuwsjager HBVL. Je activiteit of evenement wordt dan online en in de Buurtkrant (verschijnt op vrijdag) gepubliceerd.

Facebook
Als vereniging maak je best een Facebook-pagina aan om van daaruit regelmatig  nieuwtjes, foto’s en filmpjes te posten. Maak voor grote evenementen een Facebook-event’ aan.

Contactinformatie