Naast de opleidingen en workshops georganiseerd door Allemaal Digitaal zijn er heel wat andere manieren om bij te leren over smartphones, computers en digitale toepassingen.  

Bibliotheek

In de bibliotheek kan je terecht voor e-boeken en papieren boeken waarmee je je kan verdiepen in bepaalden onderwerpen.

Opleidingen

Voor opleidingen kan je ook terecht bij verschillende lokale partnerorganisaties zoals CVO Cursa en Ligo Limburg Zuid.   

  • Zoek je een opleiding rond computer of smartphones? Dan kan je terecht bij andere organisaties zoals Centra voor Volwassenenonderwijs (CVO). CVO Cursa is een centrum voor volwassenenonderwijs met vestigingen in heel Limburg.
  • Ben je 18 jaar of ouder? Heb je maximaal een diploma beroepssecundair onderwijs? Ligo Limburg Zuid heeft heel wat interessante opleidingen voor jou.

Thuis online oefenen  

  • In de Digiwatte?-videoreeks leggen Bart en Kim verschillende digitale toepassingen uit. Je kan bijleren over chatten en e-mailen, maar ook over het bekijken van je gezondheidsgegevens en nog veel meer! 
  • App DigiHandig, digitaal handig worden met je smartphone
  • Platform 123digit is een gratis platform dat heel wat leermateriaal aanbiedt om mensen te ondersteunen bij digitalisering om "Digitale exclusie" te verhelpen. Je vindt er gratis handleidingen, online modules, video's etc.  

Heb je het financieel moeilijk?

Dan kom je misschien in aanmerking voor een laptop en betaalbaar internet. Met de UiTPAS met kansentarief krijg je bovendien 80% korting op activiteiten. Informeer ernaar bij het Sociaal Huis.