logo bilzen

Zomeropera Don Pasquale

Don Pasquale, een rijke vrijgezel op leeftijd, eigenaar van een prestigieus wijnkasteel, heeft besloten te trouwen om zijn weerbarstige neef en erfgenaam Ernesto een lesje te leren. Hij ziet een eigen huwelijk als middel om zijn neef te onterven en diens huwelijksplannen met Norina te dwarsbomen. Zijn vriend (en intrigant) Dokter Malatesta is er echter van op de hoogte dat Ernesto en Norina ...

Don Pasquale, een rijke vrijgezel op leeftijd, eigenaar van een prestigieus wijnkasteel, heeft besloten te trouwen om zijn weerbarstige neef en erfgenaam Ernesto een lesje te leren. Hij ziet een eigen huwelijk als middel om zijn neef te onterven en diens huwelijksplannen met Norina te dwarsbomen.
Zijn vriend (en intrigant) Dokter Malatesta is er echter van op de hoogte dat Ernesto en Norina trouwplannen hebben en wil hen met een sluw plan met naams- en gedaanteverwisselingen helpen.

Dit is het begin van een zeer amusante muzikale deurenkomedie waarbij Don Pasquale uiteindelijk aan het kortste eind trekt.

Succesregisseur Frank Van Laecke en dirigenten Giuliano Betta en Paolo Spadaro staan garant voor een kwalitatief hoogstaande voorstelling die u niet mag missen !
Libretto in het Italiaans, boventiteling in het Nederlands.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Datum en tijdstip: 
Van 20 mei 2017 tot 17 juni 2017
Prijs: 
€ 25
Locatie: 
Landcommanderij Alden Biesen
Adres: 
Kasteelstraat 6, 3740 Bilzen