logo bilzen

Agenda

Facebook

TVL Vertelling in Bilzen met Dimitri Leue

Naast acteur, regisseur en schrijver is Dimitri Leue ook een prachtige verhalenverteller. Hij komt speciaal voor de TVL Vertelling naar Bilzen om het verhaal te vertellen van Walter, de havenloods, die op een schone dag merkte dat er niet alleen tabak en alcohol van de boot valt. Op 16 augustus brengt Dimitri dit niet te missen nostalgische en humoristische verhaal over liefde. Ondertussen ...

Naast acteur, regisseur en schrijver is Dimitri Leue ook een prachtige verhalenverteller. Hij komt speciaal voor de TVL Vertelling naar Bilzen om het verhaal te vertellen van Walter, de havenloods, die op een schone dag merkte dat er niet alleen tabak en alcohol van de boot valt.

Op 16 augustus brengt Dimitri dit niet te missen nostalgische en humoristische verhaal over liefde. Ondertussen kan je genieten van een gratis lekkernij van Brouwerij Martens. De toegang is gratis. Het enige dat je moet doen is je eigen stoeltje meenemen!

De voorstelling start om 20.00 uur. Bij goed weer verwachten we jou buiten aan De Kimpel. Bij regenweer gaat de show er binnen door.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Datum en tijdstip: 
woensdag 16 augustus 2017 van 20:00 tot 21:00
Prijs: 
€ 0
Locatie: 
cultuurcentrum de kimpel
Adres: 
Eikenlaan 25, 3740 Bilzen