logo bilzen
Gratis parkeren
Verlekkerd op Bilzen?

Facebook

Ecoglamping De Krekelwei

  • Ecoglamping

Genieten van de buitenlucht, slapen in een tent met alle comfort van thuis.  Dat kan in de volledig ingerichte tent op De Krekelwei.  Deze Ecoglamping is gelegen langs het fietsroutenetwerk aan de rand van de bossen van Schoonbeek.  U kan er heerlijk wandelen in de aanpalende bossen, een uitstap maken naar het majestueuze kasteel van Alden Biesen, het Nationaal Park Hoge Kempen of het landschapspark De Wijers met zijn 1001 vijvers.


De Krekelwei is in 2017 geopend van 12 mei tot 15 augustus.  De Glamping beschikt over 1 kampeerverblijf voor max 5 personen.  's Morgens wordt u gewekt door de vogels en op aanvraag kan er worden gezorgd voor een biologisch ontbijt met fairtrade- en streekproducten.
Voor de tent kan u heerlijk picknicken aan de picknicktafel, lekker relaxen in de tuinzetels of luieren in de hangmat. Er is een vuurput met BBQ aanwezig. Vlak bij de tent is er een buitendouche en een composttoilet.


Type logie: ecoglamping
Ligging:
landelijk
Prijs: 
1 nacht: € 70/nacht - 2 personen en € 8/nacht /bijkomende persoon - verblijf van één nacht niet mogelijk tijdens (verlengde) weekends
2 tot 3 nachten: € 60/nacht - 2 personen en € 8/nacht/bijkomende persoon
4 tot 6 nachten: € 55/nacht - 2 personen en € 7/nacht/bijkomende persoon
vanaf 7 nachten: € 50/nacht - 2 personen en € 5/nacht/bijkomende persoon

Contactpersoon: 
Jan Appermont
Telefoonnummer: 
+32 475 25 89 35
Beoordeling: 
Nog geen stemmen.