Tien jaar Pop a´ Cast: beats boven

De muziekwedstrijd Pop a´ Cast gaat zijn tiende editie tegemoet. Volgend voorjaar barst de zoektocht weer los naar de beste dj van Bilzen. Behalve een mooie prijzenpot staat er een set op EMOTIONS op het spel. “Voor een jubileum worden vaak alle toeters en bellen uit de kast gehaald maar wij concentreren ons liever op de essentie, namelijk muziek van het hoogste niveau”, aldus Dieter Arbijn van de stedelijke Jeugddienst.

“In de loop van de jaren heeft Pop a´ Cast zijn waarde bewezen als springplank voor Bilzers talent. Kijk naar Grava (foto, n.v.d.r.), de winnaar van de laatste dj-editie. Die draait tegenwoordig in gans Vlaanderen. Omdat ze merken dat Pop a´ Cast kansen biedt, nemen de deelnemers hun set heel serieus en zorgen ze dat ze de technische kant onder de knie hebben. De tijd dat een dj alleen maar twee cd-lades moest openschuiven is definitief voorbij!”  

De voorrondes van Pop a´ Cast 2018 vinden plaats op 3 februari in Plan B in Munsterbilzen, op 9 februari in de Cavier in Mopertingen en op 16 februari in De Haajf in Bilzen. Inschrijven kan tot 8 januari via de website.

Lees hier het reglement

Contactinformatie