Rijvaardigheidscursus

1 oktober 2022 / € 25
Achtergrondafbeelding

De gemeente- en stadsbesturen van Bilzen, Hoeselt en Riemst organiseren in samenwerking met Politie Bilzen-Hoeselt-Riemst en ProMove (www.promove.be) een slipcursus voor jonge autobestuurders. Deze cursus gaat door op het circuit van Zolder tijdens volgende drie weekends: 17-18 september, 24-25 september en 1-2 oktober.

Voor slechts 25,00 euro krijg je een 4-uur durende training rond defensief rijden, rij- en slipvaardigheid, ontwijkmanoeuvres, sturen… Naast een theoretisch deel van 30 minuten bieden ervaren rijinstructeurs je de kans om met een instructiewagen op het terrein een aantal ontwijkmanoeuvres in de praktijk te leren. Na afloop krijg je een grondige evaluatie en een rijvaardigheidsattest. Met dit attest krijg je bij heel wat verzekeringsmaatschappijen een korting van 10 tot 25% op je autoverzekering. Voor meer informatie over deze korting neem je best contact op met jouw verzekeraar.

Schrijf je snel in

Het aantal plaatsen is beperkt. Wacht dus niet te lang met inschrijven. De inschrijving is pas volledig na ontvangst van de deelnameprijs. Die betaal je meteen bij inschrijving. Je bent ook welkom als je slechts een voorlopig rijbewijs hebt, op voorwaarde dat je voldoende rijervaring hebt. Let op: deze rijvaardigheidscursus vervangt niet het verplichte terugkommoment dat je 6 tot 9 maanden nadat je jouw rijbewijs behaalde moet volgen. Info en contact Elien Severens 012 440 372 Elien.severens@riemst.be

pexels-jeshootscom-13861

Wanneer

za 1 oktober 2022, zo 2 oktober 2022 doorlopend.

Prijs

€ 25

Reserveren