logo bilzen

Nieuws

17-11 - Zware...
13-11 - Werken...

Facebook

E-loket items

Reguliere zwemlessen

De verschillende niveaus van de zwemlessen:

  • Niveau 1: tijdens deze fase wordt waterangst overwonnen en leren de kinderen drijven en onderwater bewegen. De brevetten werken rond coördinatie, evenwicht en verplaatsing in het water.  Begeleiding door een volwassene is aan te raden.
  • Niveau 2: tijdens deze fase worden verschillende zwemproeven gecombineerd. Het aanleren van een technische zwemslag (schoolslag) gecombineerd met het uitvoeren van allerlei opdrachten in functie van de  waterveiligheid.
  • Niveau 3:het doel van deze fase is waterveilig zijn en een afstand van 25M schoolslag te overbruggen.
  • Niveau 4: tijdens deze fase leren de kinderen duiken, watertrappelen en rugcrawl.

De lessen worden door gediplomeerde lesgevers gegeven.

In welk niveau kan uw zoon of dochter inschrijven?

Niveau 1
Zoon of dochter is 4 jaar op het moment dat de zwemlessen starten. Geen kennis vereist!

Niveau 2
Zoon of dochter is 4 jaar en heeft niveau 1 in zwembad De Kimpel gevolgd. Zoon of dochter is 5 jaar en kan onderstaande zaken: in het water springen, met het hoofd onder water durven gaan, ontspannen op de rug kunnen liggen met de oren in het water en met de benen peddelen, met behulp van de lesgever door een hoepel duiken op een diepte van 80 cm, indien uw zoon of dochter bovenstaande vaardigheden niet kan, dient u haar in te schrijven in niveau 1.

Niveau 3
Zoon of dochter is 4 jaar en heeft niveau 2 in zwembad De Kimpel gevolgd.  Zoon of dochter is 5 jaar kan schoolslag met armen en benen met behulp van drijfmiddelen.  Indien uw zoon of dochter bovenstaande vaardigheden niet kan, dient u haar in te schrijven in niveau 2

Niveau 4
Zoon of dochter heeft het 25-meter diploma schoolslag behaald zonder drijfmiddelen

Kostprijs: 75,00 € voor 15 lessen.  De betaling dient ten laatste 3 dagen voor de start van de zwemlessen te gebeuren via de factuur die per post verstuurd wordt. Gelieve geen betaling uit te voeren zonder dat u een factuur ontvangen heeft

Annuleren kan minstens 3 dagen op voorhand OF met medisch attest indien het minder dan 3 dagen op voorhand is.

Startdatum: maandag 19 februari 2018

Schrijf je hier online in
Data zwemlessen