Picknicken in het park 21/7 & 18/8

Al voor de 6de keer organiseert de Bilzerse jeugddienst in de zomer weer 2 edities van picknicken in het park in speeltuin Edelhof. De eerste editie gaat door op zondag 21 juli en de tweede op zondag 18 augustus. Je kan er telkens terecht tussen 11-17 uur.

Gratis toegang voor iedereen in de speeltuin, voldoende picknicktafels en -banken, een leuke zoektocht voor de kinderen met een leuke prijs aanvast gekoppeld, randanimatie (grimme, knutselen, workshops, ….), springkasteel

Zelf picknicken, dekentjes, drank, … meenemen is toegestaan, maar ter plaatse kan je ook  drank, sandwiches (nieuw) en uiteraard ijsjes kopen kan uiteraard ook in het paviljoen van de speeltuin.

Nieuw: Dit jaar zorgt de uitbater van het drankpaviljoen – de vzw arbeidskansen die er tevens sociale tewerkstelling creëert - ook voor kant en klare picknick-pakketten aan democratische prijzen.

Klein €4,5: 1 sandwich met kaas, capri-sonne, stuk fruit, servet, wafel

Groot €5,5: 2 sandwiches (1 kaas en 1 hesp), flesje water, stuk fruit, servet, wafel

Even op voorhand reserveren is wel noodzakelijk en kan vlot via mail tem woensdag voor de editie: jeugd@bilzen.be met vermelding van jouw naam, datum editie en aantal pakketten.