logo bilzen

Agenda

26-10 tot 31-12 - Bilzen Mysteries -...
2-01 tot 31-12 - Streekproductenwin...
6-02 tot 4-12 - Orca Bilzen volwas...

Facebook


Stad scoort met WhatsApp

Een half jaar geleden breidde de stad haar communicatiemiddelen uit met de applicatie WhatsApp. Sindsdien werden via die weg al een 60-tal meldingen afgehandeld en geldt Bilzen als trendsetter op het vlak van digitale dienstverlening.

Social media coördinator Kevin Mathijs: “Eind november vroeg de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten ons zelfs het systeem toe te lichten tijdens de Praktijkdag Sociale Media voor lokale besturen in Gent. Ook de Bilzenaren appreciëren duidelijk de persoonlijke en gebruiksvriendelijke aanpak. Enige vereiste is ons WhatsApp-nummer 0477 99 35 25 toe te voegen aan uw adresboek. De meeste vragen die binnenlopen hebben betrekking op praktische info zoals openingsuren, burgerzaken en meldingen van bv. onkruid of beschadigde wegen. Momenteel onderzoeken we of WhatsApp nog op andere manieren kan worden gebruikt in functie van de dienstverlening van de stad. ”

Ook de andere stedelijke sociale media doen het prima. De Facebook-pagina ‘Bilzen Biesonder Boeiend’ telt inmiddels 4.500 volgers en het Instagram account ‘bilzenbiesonderboeiend’ bijna 1.000.

Info: www.bilzen.be/whatsapp-bilzen

Datum: 
28/12/2016
Thema: 
Leven