logo bilzen

Agenda

26-10 tot 31-12 - Bilzen Mysteries -...
2-01 tot 31-12 - Streekproductenwin...
6-02 tot 4-12 - Orca Bilzen volwas...

Facebook


Oktoberkermis wordt feest voor jong en oud

De oktoberkermis in Bilzen-centrum is altijd een evenement om reikhalzend naar uit te kijken maar dit jaar worden echt alle registers opengetrokken. “De stad pakt namelijk uit met een compleet nieuw programma om het nog plezieriger te maken”, zegt schepen van kermissen Griet Mebis.

Het figuurlijke startschot wordt gegeven op zaterdag 30 september. Dan wordt de kermis om 19 uur officieel geopend in het stadhuis op de Markt. Dat gaat gepaard met de prijsuitreiking van de Facebook-wedstrijden rond Bilzen-kermis. Iedereen die aan de acties deelnam en de uitreiking bijwoont, maakt kans op supertoffe prijzen, waaronder een familieticket voor het Sintpaleis, beurtenkaarten voor zwembad De Kimpel en Grabbelpasjes. Er worden ook pakketten met waardebonnen voor de kermis verloot. Intussen zorgt een bandje voor stemmige muziek in de buurt van de Markt.

Zondag 1 oktober blijft de traditionele kermisdag voor jong en oud maar ook op maandag 2 oktober is het de moeite om af te zakken naar de Markt. Tijdens de familiedag trakteren de foorkramers de aanwezigen op allerlei extra’s. Tenslotte sluit de oergezellige foordag de kermis op woensdag 4 oktober feestelijk af met naast de kermiskramen een uitgebreide woensdagmarkt en braderie. Tot ziens aan de draaimolen!

Info: Dienst Lokale Economie – 089 51 95 28 – economie@bilzen.be


Reglement kleurwedstrijd
Reglement like&share wedstrijd

Datum: 
24/08/2017
Thema: 
Leven