logo bilzen

Agenda

26-10 tot 31-12 - Bilzen Mysteries -...
2-01 tot 31-12 - Streekproductenwin...
6-02 tot 4-12 - Orca Bilzen volwas...

Facebook


Maak kennis met Anne-Sophie, Brent, Souad en Mariette!

Heb je ze al gezien? Anne-Sophie, Brent, Souad en Mariette, een greep uit de duizenden vrijwilligers die Bilzen rijk is, schitteren sinds kort in een visibiliteitscampagne van de Bilzerse Vrijwilligerscentrale. Een campagne vóór en dóór Bilzerse vrijwilligers, om het vrijwilligerswerk en –beleid in de stad in de kijker te plaatsen.

De Vrijwilligerscentrale?! Exact. De Bilzerse Vrijwilligerscentrale (BVC) is een overkoepelend platform inzake vrijwilligerswerk voor (potentiële) vrijwilligers en diverse organisaties in Bilzen. Contactbemiddeling en informatievoorziening staan bij de Centrale voorop. Enerzijds legt de BVC zich krachtig toe op het in contact brengen van potentieel geïnteresseerde vrijwilligers met vrijwilligersactiviteiten, organisaties en verenigingen in Bilzen. Anderzijds poogt de BVC een baken te zijn in de informatievoorziening betreffende alle aspecten van vrijwilligerswerk: ze schept duidelijkheid in de complexe wetgeving, reikt vormingen aan over diverse aspecten van vrijwilligerswerkingen en is een aanspreekpunt voor wie vragen en opmerkingen heeft.

De Bilzerse Vrijwilligerscentrale is er voor iedereen die ook maar enigszins met vrijwilligerswerking te maken krijgt. Ook voor jou of jouw vereniging kan ze verrijkend zijn! Kom je in contact met vrijwilligers of een vrijwilligerswerking? Ben je haastig op zoek naar helpende handen bij een activiteit? Heb je vragen of opmerkingen over vrijwilligersbeleid of -wetgeving? Ben je geïnteresseerd in een vorming omtrent diverse aspecten van vrijwilligerswerk? Surf, mail of bel eventjes. Bij de Bilzerse Vrijwilligerscentrale kan je steeds terecht!

Meer informatie:   
W: vrijwilligerscentrale.be   
E: vrijwilligerscentrale@bilzen.be  
T: 089 51 95 47

 

 

Datum: 
28/08/2017
Thema: 
Leven