logo bilzen

Agenda

26-10 tot 31-12 - Bilzen Mysteries -...
2-01 tot 31-12 - Streekproductenwin...
17-08 tot 20-07 - Gezondheidswandeli...

Facebook

Nacht van de bib

Gratis literair feest voor de hele familie. Ontdek het programma op nachtvandebib.be. In de nacht van zaterdag 28 oktober gaat opnieuw de wintertijd in en wordt de klok één uur achteruit gezet. Dat is voor Bibliotheek De Kimpel reden genoeg om uit te pakken met de tweede editie van het gratis avondfestival ‘Nacht van de bib’. Een opwindende mix van bekende gezichten en boeiende Bilzenaren ...

Gratis literair feest voor de hele familie.
Ontdek het programma op nachtvandebib.be.
In de nacht van zaterdag 28 oktober gaat opnieuw de wintertijd in en wordt de klok één uur achteruit gezet. Dat is voor Bibliotheek De Kimpel reden genoeg om uit te pakken met de tweede editie van het gratis avondfestival ‘Nacht van de bib’. Een opwindende mix van bekende gezichten en boeiende Bilzenaren vergast u op auteurslezingen, vertellingen, muziek, animatie, literaire hapjes… De ‘Nacht van de bib’ mikt daarmee niet enkel op de vaste bezoekers maar vooral op het brede publiek, om te tonen dat bibliotheek De Kimpel veel meer te bieden heeft dan duizenden boeken.
De ondertitel van de ‘Nacht van de bib’ klinkt toepasselijk ‘het gewonnen uur’ omdat we de Bilzenaren de mogelijkheid bieden hier tussen 18.30 en 24 uur een superplezante en zinvolle avond door te brengen in aanloop naar de overschakeling op het winteruur. Het wordt geen hoogdravende bijeenkomst enkel voor bibliotheekbeesten maar wel een feest voor het hele gezin.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Datum en tijdstip: 
zaterdag 28 oktober 2017 van 18:30 tot 23:30
Prijs: 
€ 0
Locatie: 
Bibliotheek De Kimpel
Adres: 
Eikenlaan 23, 3740 Bilzen
Contact e-mailadres: 
bibliotheek@bilzen.be