logo bilzen

Nieuws

17-11 - Zware...
13-11 - Werken...

Facebook

E-loket items

Kunstuitleen

Net zoals boeken, cd's en dvd's kan je voortaan ook kunstwerken ontlenen.

Hoe werkt het?
1. Op de digitale tafel in de themaruimte 'kunst' kan je alle kunstwerken, met de nodige informatie, bekijken en een keuze maken.
2. Je reserveert het gekozen kunstwerk aan het infopunt van de bibliotheek.
3. Als het kunstwerk in de bibliotheek aanwezig is, staat het de volgende dag klaar. Is het kunstwerk bij de kunstenaar, zal het binnen de week in de bibliotheek aanwezig zijn. Jouw gereserveerde kunstwerk kan je aan het infopunt van de bibliotheek afhalen.

Wat kost het?
Alle volwassen bibliotheekleden kunnen kunst lenen. Je betaalt hiervoor een uitleentarief van 3 euro voor een periode van drie maanden. Een verzekering van de kunstwerken is inbegrepen. Kunstwerken kunnen maximaal twee maal verlengd worden, steeds met een periode van drie maanden. bij het te laat terugbrengen van een kunstwerk wordt 0,10 euro per dag in rekening gebracht.

Een groot deel van de kunstcollectie is te koop. Indien je interesse hebt, kan je hiervoor een verzoek indienen bij een van de medewerkers van de bibliotheek.

Deelnemen?
Kunstenaars die hun werken aan de uitleen willen toevoegen kunnen nog altijd deelnemen. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Steven Van Hissenhoven door te e-mailen naar bibliotheek@bilzen.be of via het nummer 089 51 95 02.