Kunst op de markt 2018 - info standhouders

Op zondag 16 september 2018, van 11 – 18 uur,  wordt Bilzen met ‘Kunst op de Markt’ weer omgetoverd tot een klein en gezellig ‘Montmartre aan de Demer’. Heel wat kunstenaars stellen hun werken tentoon op de sfeervolle Markt en er zijn expo’s met kunst en fotografie. Daarnaast is er animatie en kunnen nieuwsgierigen hun kunstobjecten kosteloos laten schatten door een experte.

Alle kunstenaars, actief binnen een discipline van beeldende kunsten, mogen deelnemen aan Kunst op de Markt. Enige voorwaarde is dat de deelnemer alle kunstwerken zelf vervaardigt.
Voor Bilzerse kunstenaars, leden van een Bilzerse kunstkring of (oud-)leerlingen van de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunsten (Kunstkoepel) is dit zelfs gratis. Andere kunstenaars betalen 30 euro voor de huur van hun tentje (afmetingen: 4 meter breed en 2,5 meter diep).
Om organisatorische redenen wijzen wij de tenten op voorhand toe.

Inschrijven kan tot 5 september 2018, via deze link.
Opgelet: uw inschrijving is pas afgerond als u hiervan een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Het inschrijvingsgeld wordt enkel terugbetaald wanneer je je deelname minstens 3 dagen op voorhand schriftelijk  annuleert (cultuur@bilzen.be) of bij afgifte van een ziektebriefje bij de cultuurdienst.
Bij annuleren minder dan 3 dagen op voorhand worden de kosten aangerekend (30 euro per stand). Dit geldt ook voor Bilzerse kunstenaars, leden van een Bilzerse kunstkring of (oud-)leerlingen van de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunsten (Kunstkoepel).

 

Contactinformatie