Info Bizlocator

Achtergrondafbeelding
Stad Bilzen biedt extra ondersteuning aan ondernemers die op zoek zijn naar een geschikte locatie voor hun zaak (handelspanden, horecapanden, kantoren, magazijnen en ander bedrijfsvastgoed). Met bizLocator kan u namelijk een databank van beschikbare panden of percelen gratis doorzoeken. Het aanbod wordt hieronder continu aangevuld en aangepast.
 
Je kan het aanbod van vastgoedmakelaars, overheden en professionele aanbieders 24 uur op 24, zeven dagen op zeven gratis consulteren. Via de zoekmodule kan je gericht zoeken naar een pand of bedrijfsgrond. Wil je de detailinformatie over een bepaald zoekertje en contact opnemen met de vastgoedmakelaar in kwestie, dan wordt er gevraagd om te registreren. Maar ook deze registratie is volledig gratis.
 
Een goede locatie is van essentieel belang voor uw onderneming. bizLocator kan u hierbij helpen maar ook de dienst lokale economie beschikt over lijsten met beschikbare en leegstaande panden. Klik hierboven op de knop ‘contacteer ons’ om uw wensen door te geven en wij nemen verder contact op met u!
 
Heb je een locatie gevonden en weet je niet welke vergunningen je nodig hebt om jouw activiteiten te kunnen ontplooien? Ook hier helpen wij je verder en begeleiden u met uw aanvraag.
 
BizLocator is een dienstverlening van de Stad Bilzen ontwikkeld door ORIS nv en CIB Vlaanderen met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse Gemeenschap. De informatie in elk zoekertje is op verantwoordelijkheid van de desbetreffende aanbieder.
 
Ben jij een makelaar of professionele aanbieder en wil je je aanbod in bizLocator laten opnemen? Contacteer de dienst lokale economie voor meer informatie.