Dickens

15 december 2018

Hotel Dickens, een magisch verblijf in Bilzen

Charles Dickens maakt zich op voor de opening van zijn eigen hotel in Bilzen: Hotel Dickens. Een magische plek waar de gezelligheid van eindejaar en de grandeur van een luxehotel samensmelten tot een harmonieus geheel.
Check in en kom alles te weten over het reilen en zeilen achter de schermen van het hotel!
De piccolo’s staan te blinken in hun beste pak en zetten zich samen met de rest van het personeel schrap om de eerste gasten te ontvangen.
Loopt alles volgens plan? Ontdek het allemaal in Hotel Dickens!
WELKOM!

Het stadscentrum wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een hotel uit lang vervlogen tijden. Alle bezoekers van Hotel Dickens zijn er eregast! Meer dan 150 acteurs, figuranten en muzikanten nemen u mee voor een stiekeme blik achter de schermen. Het traject leidt u door de wandelgangen en alle faciliteiten van het hotel en voert u langs bekende en minder bekende plekjes in het stadscentrum.

Officiële opening

Openingsshow: Markt 17 uur (op zaterdag en zondag)

Bij het vallen van de avond is het zover… Het voltallige hotelpersoneel zet zich schrap voor de glamoureuze opening van Hotel Dickens. De gasten staan te drummen om hun intrek te nemen. Tijdens een wervelende show worden de deuren van het hotel officieel opengegooid voor het publiek. 

Kom met uw partner, familie of vrienden naar de Markt en bemachtig een plekje op de eerste rij voor de grootse opening van dit toch wel speciale hotel!

Belevingswandeling door de binnenstad

Aansluitend start de ontdekkingstocht langsheen de verschillende ruimtes van het hotel.

Volg de aangegeven route en laat u onderdompelen in een magische sfeer van zorgvuldig uitgekozen muziek, prachtige lichteffecten en een verhaal dat u meeneemt naar de hoogdagen van de glamour.

Sprankelend slotspektakel

Slotshow: Markt 21.30 uur (op zaterdag en zondag)

Aan het einde van de avond breekt het kerstfeest los in het majestueuze Hotel Dickens. De gasten hebben zich speciaal opgekleed voor dit grandioze gebeuren. In een sprankelend slotspektakel op de Markt haalt het personeel alles uit de kast om de gasten het meest memorabele feest ooit te bezorgen.

Het hotelmanagement heeft kosten noch moeite gespaard. Zorg dat u erbij bent en laat u helemaal overrompelen door de kleurenpracht en het showgebeuren.


Wanneer

za 15 december 2018 van 16 tot 23 uur
zo 16 december 2018 van 13 tot 23 uur

Prijs

Gratis