logo bilzen

Facebook

Help

Bent u nieuw op de website? Is er iets niet logisch of duidelijk?  Het gebruik van de website leggen we u graag uit via onderstaande help onderwerpen.
Een vraag of feedback kunt u steeds doorgeven aan de webmaster: kevin.mathijs@bilzen.be

Hoe zoek ik op de website?
De website begeleidt bezoekers op verschillende manieren naar zijn gewenste informatie.  U heeft een sitemap en een geavanceerde zoekfunctie.  De zoekfunctie vindt u linksbovenaan op de homepage. U klikt er gewoon op het 'Zoeken'-tekstvak en voert je gewenste zoekterm in. Bij het invoeren van een zoekterm krijgt u ook onmiddellijk enkele suggesties te zien. Wanneer u verderklikt, komt u terecht op de resultatenpagina waar u kunt verfijnen en filteren.

Hoe stuur ik een vraag, melding of klacht door?
Via de website wil het stadsbestuur zo veel mogelijk burgers betrekken bij het beleid. Daarom werd er een online contactmogelijkheidvoorzien.  U kunt er terecht met al uw vragen, meldingen, klachten en ideeën.

Is het e-loket veilig?
De stad Bilzen gaat voor een vlotte, veilige en betrouwbare online-dienstverlening. Daarom wordt er grote aandacht besteed aan de beveiliging van het e-loket. De verwerking via het e-loket gebeurt steeds intern, gegevens worden nooit doorgespeeld naar derden tenzij uitdrukkelijk vermeld.

Veilig op het internet
Op Clicksafe.be vindt u alle informatie die u zoekt over een veilig en verantwoord internetgebruik. Het internet en andere 'nieuwe technologieën' bieden heel veel mogelijkheden als u leert hoe er op een goede en positieve manier mee om te gaan. Clicksafe.be is een website van Child Focus in samenwerking met Sensoa en kwam tot stand met de steun van de Europese Commissie.  eCops is een online overheidsmeldpunt waar jij als internetgebruiker misdrijven op of via het internet kan melden. U hoeft uw niet te bekommeren over “Wie is er nu juist bevoegd?”, eCops zorgt ervoor dat uwmelding door de bevoegde dienst wordt onderzocht.