logo bilzen

Handelsorganisaties

De ondernemers en handelaars in Bilzen zijn verenigd in diverse organisaties, afhankelijk van de aard van de bedrijvigheid of het gebied waarvoor ze werken. Deze verenigingen zijn organisaties waarin de ondernemers elkaar ontmoeten, waarin ze gemeenschappelijke problemen bespreken en activiteiten ontwikkelen. Ze vormen ook belangrijke overlegfora voor de samenwerking tussen ondernemers en de stad.

Middenstand Bilzen Centrum
Er worden vele acties genomen en evenementen georganiseerd om Bilzen in de kijker te zetten.

Voorzitter: Johnny Rosmeulen (Roco Sport) - rocosport@skynet.be 
Website

Verenigde zelfstandigen Beverst en Schoonbeek
De handelaars van Beverst en Schoonbeek werken samen verschillende promotionele acties uit. Bovendien trachten zij hun leden zo goed mogelijk te informeren alsook hun belangen te verdedigen.

Voorzitter: Carla Vanheusden (Bloemkepluk) - bloemkepluk@skynet.be

Middenstand Munsterbilzen
Door het organiseren van activiteiten wenst de middenstand van Munsterbilzen twee zaken te behartigen: als eerste de uitstraling en aantrekkingskracht van Munsterbilzen promoten en ten tweede alle middenstanders als een hechte groep vrienden samen brengen en goed informeren.

Voorzitter: Peter Colla (Slagerij Colla & zonen) - peter.colla@gmail.com

Unizo Bilzen
UNIZO-Bilzen is een groep -voornamelijke jonge- ondernemers die onder de vlag van Unizo instaan voor een aantal activiteiten op jaarbasis, specifiek voor ondernemers. Dat kan gaan van infosessies tot netwerkactiviteiten of van het oplossen van een eenvoudige vraag tot het aankaarten van een dossier bij het beleid. Op hun website ontdekt u de activiteiten die plaatsvonden en -vinden, en de nodige gegevens om iemand van het bestuur te contacteren.

Voorzitter: Bert Vangronsveld (Bakkerij Vangronsveld) - bert@geobirds.be
Website

OC ZOL
OC ZOL stelt tot doel de industriële en economische ontwikkeling van Bilzen, Hoeselt en Riemst te ondersteunen en te bevorderen. Daarnaast wil OC ZOL een gesprekspartner zijn voor de stedelijke en gemeentelijke overheid opdat de stem en de visie van de ondernemingen uit Bilzen, Hoeselt en Riemst gehoord wordt.  Ook ervaringsuitwisseling tussen de leden is een belangrijke pijler van de ondernemersclub. Netwerking met dat tikje meer. Leren van collega-ondernemers om zo succesvoller in uw onderneming te staan.  Een viertal maal per jaar worden ondernemers samengebracht bij activiteiten die de ene keer luchtig zijn, de andere keer inhoudelijk. Voorbeelden zijn een bedrijfsbezoek, lezing, debat.

Voorzitter: Patrick Vos (Daerden&Co) - patrick.vos@daerden.be
Website