Inschrijving gezondheidsweken

Achtergrondafbeelding

VOEDING
Gezond eten? Dat is (on)mogelijk!
Digitaal webinar: donderdag 28 oktober om 20 uur 

Gezond eten is duur, je moet er uren voor in de keuken staan en de kinderen lusten het toch niet …
Herken je jezelf in één van deze stellingen? Dan ben je zeker niet alleen.

Maar misschien hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn? Tijdens dit webinar neemt Marissa Martens (voedingscoach, docente maar vooral alleenstaande mama van twee) je mee in de wereld van gezonde voeding voor elke dag. Geen moeilijke theorieën, maar simpele tips om lekker, gezond en  budgetvriendelijk te koken voor het hele gezin.

Inschrijven kan tot 20 oktober.

BEWEGING
Over yoga en hartcoherentie
Digitaal webinar: 8 november om 20 uur

Ergotherapeut Renilde Oben vertelt je tijdens dit webinar meer over haar bijberoep in yoga en hartcoherentie.
Tijdens het eerste uur leer je op eigen niveau en tempo enkele yogaoefeningen. Op die manier krijg je meer ruimte in je lichaam en daardoor ook in je hoofd. Je hoeft niet lenig te zijn, dit komt na oefening vanzelf. Je leert je eigen grenzen kennen en verleggen.
Tijdens het tweede uur krijg je uitleg over hartcoherentie, dit is een ademhalingsritme dat ´resoneert´ met je hartritme. Hierdoor gaat stress in je lichaam dalen en treedt ontspanning op. We gaan praktisch aan de slag met de ademhaling en installeren een gratis app om thuis zelf te gebruiken.

Benodigdheden: een yogamatje, opgerolde handdoek, een kussen en gsm. Tijdens het tweede uur is er ook ruimte voor vragen.  

  • 1Gegevens
  • 2Overzicht
  • 3Bevestiging
Adresgegevens
Ik schrijf me in voor *
Ik kies voor: *