logo bilzen

Gezelligste winkelstad

Bilzen heeft veel troeven en wordt daarom ervaren als een gezellige winkelstad. Bilzen is de gezelligste winkelstad van de regio.

In het ruime aanbod in winkels vindt elke bezoeker zijn gading. Bilzen kent een mooi evenwicht tussen ketens en speciaalzaken met de zaakvoerder die nog zelf in de zaak staat. Het assortiment is uitgebreid en voor elk type aankopen kan je terecht in Bilzen.

De sfeervolle horecazaken bieden de bezoeker de mogelijkheid om tijdens het shoppen ook te genieten van een drankje of heerlijke maaltijd. De diversiteit in horecazaken is groot waardoor ieder zijn smaak wel kan vinden. De vele terrassen maken het centrum levendig. Het centrum is compact en trekt koopkrachtige klanten, eerder dan windowshoppers.

Bilzen centrum is vlot bereikbaar.  Door de vele nabijgelegen en gratis parkings kan elke bezoeker gemakkelijk en snel terecht in Bilzen. De parkeerverwijsborden geven aan waar de parkings zich bevinden en of er nog parkeerplaatsen vrij zijn. Winkelen, wonen en werken zijn drie termen die in Bilzen tot zijn recht komen. De bewoners hebben een aangenaam en rustig leefklimaat en brengen overdag en ’s avonds extra leven in de straten.

De evenementen in Bilzen staan ook garant voor plezier en animatie. Op regelmatige basis kan je niet alleen gezellig winkelen maar ook nog genieten van de evenementen die zich op dat moment in het centrum afspelen.

Bilzen, de gezelligste winkelstad.