3. Vrijwilligers

Achtergrondafbeelding

Het vaccinatiecentrum kan nog helpende handen gebruiken. We zijn op zoek naar medische, administratieve en logistieke profielen. We doen een warme oproep om u kandidaat te stellen. Iets voor u? Vul het formulier in.

Alle gegevens worden verwerkt en de kandidaat-vrijwilligers worden in de komende weken allemaal persoonlijk gecontacteerd. Het kan dus nog even duren alvorens u een terugkoppeling ontvangt, maar u zal zeker een seintje krijgen.

Als niet-medische vrijwilliger kan u zich kandidaat stellen voor administratieve- of toezichtstaken.

Als u bij het onthaal en de registratie werkt, ontvangt u burgers die zich aanbieden bij het vaccinatiecentrum op een klantvriendelijke manier. U kijkt hun gemaakte afspraak na en verwijst hen door naar de juiste vaccinatielijn. U kan tevens ingezet worden bij de registratie van bezoekers na toediening van het vaccin. U maakt nieuwe medewerkers en vrijwilligers wegwijs in het vaccinatiecentrum. Meertaligheid is een pluspunt.

Als toezichter kan u op meerdere plaatsen van het vaccinatieparcours ingezet worden: parkeerwachter, wegwijzer en logistiek, toezichter pre-vaccinatie en toezichter post-vaccinatie.

Als medische vrijwilliger kan u zich kandidaat stellen om te werken bij het medisch onthaal, als vaccinator, als farmaceutisch verantwoordelijke, als medisch verantwoordelijke, of u kan helpen bij het bereiden van de vaccins.

Ja. Als vrijwilliger in het vaccinatiecentrum krijgt u een kleine vergoeding.

Dat is mogelijk. U kan hiervoor contact opnemen met de planner die u een afspraak heeft gegeven. Hij of zij helpt u hiermee verder.

Ontving je een e-mail van Book’U met de vraag om een account aan te maken? Dan heb je je enige tijd geleden wellicht kandidaat gesteld als vrijwilliger in het vaccinatiecentrum.

Book’U is het programma dat gebruikt wordt om vrijwilligers in het centrum in te plannen. Het heeft dus niets te maken met je eigen vaccinatie.

  • De e-mail is geen phishing, het is wel degelijk een betrouwbare boodschap afkomstig van het vaccinatiecentrum.
  • Er wordt gevraagd aan de vrijwilligers om een account aan te maken. Je rekeningnummer wordt louter gevraagd voor het uitbetalen van de vrijwilligersvergoeding.
  • Ben je aangemeld als vrijwilliger, maar heb je nog geen e-mail ontvangen? Die komt er in de loop van de komende weken aan.