Denk vroeger aan later!

18
jan
2019

Als zelfstandig ondernemer is uw toekomst goed voorbereiden moeilijk in de drukte van elke dag. Maar zelfstandige ondernemers wachten best niet te lang om hun eindeloopbaan grondig voor te bereiden. Er valt immers heel wat ruim op voorhand te regelen en dit op fiscaal, juridisch, bedrijfseconomisch, familiaal en financieel vlak. Zowel zakelijk als privé. Daarom organiseert Integraal VZW (Dienst Pensioenvoorbereiding voor Zelfstandigen) de informatiecyclus “Denk vroeger aan later!” over eindeloopbaan- en toekomstplanning voor vooruitziende zelfstandigen.

Tijdens de driedelige reeks behandelen praktijkspecialisten achtereenvolgens volgende actuele sleutelthema’s:

  1. Pensioenregeling voor zelfstandigen en toegelaten activiteit (mogelijkheden verder werken en pensioen genieten). Ziekteverzekering & uitkeringen;
  2. Fiscale gevolgen bij het overlaten, verkopen of beëindigen van de zaak. Waardebepaling zaak;
  3. Vlaamse Erfbelasting. Successieplanning en persoonlijke financiële toekomstplanning.

De infosessies worden georganiseerd in Alden Biesen op woensdag 20 maart, 27 maart en 3 april.

Met deze reeks komt u in één keer alles te weten wat belangrijk is voor uw toekomst! Wij zijn ervan overtuigd dat dit programma bij vele zelfstandigen 55+ aan een reële behoefte tegemoet komt.  

Alle praktische informatie en het inschrijvingsformulier kan u raadplegen via deze link of via het document dat u aan de rechterzijde kan downloaden.

Contactinformatie