logo bilzen

Nieuws

Facebook

E-loket items

Zwemlessen

Zwemlessen kinderen

  • Niveau 1:   kinderen vanaf 4jaar(begeleiding volwassenen aangeraden in het water)  Deze fase is nodig om waterangst weg te werken en de omgeving  van het water goed te leren kennen door te drijven en onderwater te bewegen. Er worden telkens twee elementen gecombineerd waardoor de opdrachten moeilijker worden. De brevetten werken rond coördinatie, evenwicht en verplaatsing in het water. Het einddoel: kinderen kantveilig maken.
  • Niveau 2:  beginnende  kinderen vanaf 5 jaar of 4 jarige die het overlevingszwemmen hebben gevolgd. Dit brevet bevat gecombineerde zwemproeven. Het aanleren van een technische zwemslag (schoolslag) gecombineerd met het uitvoeren van allerlei opdrachten in functie van de  waterveiligheid.
  • Niveau 3:  (kinderen die al zwemles hebben gehad maar nog geen 25M diploma hebben gehaald. Het einddoel van deze fase is waterveilig zijn en een afstand van 25M schoolslag te zwemmen. Dit  sluit aan bij de eindtermen voor het lager onderwijs.
  • Niveau 4: kinderen die heb 25M diploma hebben gehaald. Je zwemt een afstand met een officiële schoolslag, rugcrawl. (50M – 100M -200M) Het aanleren van duiken, watertrappelen en rugcrawl.

Praktisch:
Kostprijs: 75€ voor 15 lessen van 45minuten.
Startdatum: in de week van maandag 30 januari.

Online inschrijven kan hier! Data en uurregeling zijn terug te vinden in het inschrijfformulier
Meer info over de groepsverdeling kan je hier lezen.

Zwemlessen volwassenen

  • Niveau 1:  mensen die graag willen leren zwemmen en nog nooit zwemlessen hebben gevolgd.
  • Niveau 2:  mensen die reeds zwemlessen aan het volgen zijn of die hun techniek willen verbeteren.


Praktisch:
Kostprijs: 75€ voor 15 lessen
Startdatum: 31 januari & 2 februari

Online inschrijven kan hier!

Start to Swim
Zwemmen is goed voor je conditie en humeur, het hele jaar door. Maar hoe begin je eraan? En nog belangrijker, hoe hou je het vol? De actie Start To Swim geeft je alvast een duwtje in de rug en helpt je mee je zwemconditie opbouwen.

Praktisch:
Kostprijs: 75€ voor 15 lessen
Startdatum: 31 januari & 2 februari

Online inschrijven kan hier!