logo bilzen

Agenda

19-10 tot 21-06 - Creaclub
10-01 tot 31-12 - Naaicafé De Rode D...
25-01 tot 21-06 - Basis iPad & i...

Facebook

Workshop "De natuur op je huid"

Een 3 uur durende praktisch gerichte workshop begeleidt door een herboriste/kruidenverwerkster, waarbij de deelnemers zelf aan de slag zullen gaan met natuurlijke grondstoffen om zelf een handcrème te bereiden. Alle grondstoffen van deze natuurlijke cosmetica komen natuurlijk aan bod. Bijgevolg zal er ook nog een goudsbloem maceraat worden gemaakt aangezien dit deel uitmaakt van de handcrème. ...

Een 3 uur durende praktisch gerichte workshop begeleidt door een herboriste/kruidenverwerkster, waarbij de deelnemers zelf aan de slag zullen gaan met natuurlijke grondstoffen om zelf een handcrème te bereiden.
Alle grondstoffen van deze natuurlijke cosmetica komen natuurlijk aan bod. Bijgevolg zal er ook nog een goudsbloem maceraat worden gemaakt aangezien dit deel uitmaakt van de handcrème. De bereidingen zelf mogen natuurlijk achteraf mee naar huis worden genomen.
Het aantal inschrijvingen voor deze workshop is om praktische redenen wel beperkt tot 10 personen. Voor inschrijvingen en alle bijkomende informatie kan U terecht op onze website: www.natuurprikkels.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Datum en tijdstip: 
Van 20 mei 2017 tot 20 mei 2017 (za van 15:00 tot 18:00,
Prijs: 
€ 40
Locatie: 
De Krekelwei - Ecoglamping
Adres: 
Bremstraat 14, 3740 Bilzen
Contact e-mailadres: 
info@natuurprikkels.be